Despre noi

Producătorul ucrainean de mobilier de designer СUBE44 se bazează pe o echipă tânără, dar deja experimentată. La CUBE44 ne concentrăm asupra soluțiilor de mobilier inteligent pentru viața modernă, pentru spațiile de locuit și publice. Stilul nostru este simplu, funcțional și plin de caracter. Forța noastră este o combinație de design frumos, soluții echilibrate și o abordare holistică a calității: de la procesul de producție până la serviciul post-vânzare.

În vara anului 2015, am început producția de mobilier pe baza mai multor schițe realizate de autori renumiți. Mobilierul nostru modern de înaltă calitate a devenit un succes instantaneu.

Până în prezent, linia de producție proprie a companiei cuprinde aproximativ 100 de modele în colecții și continuăm să ne extindem portofoliul.

Calitatea în detaliu – este filozofia echipei noastre. Calitatea superioară a mobilierului CUBE44 este rezultatul unui control riguros al calității și al unei abordări riguroase a selecției materiilor prime.

CUBE44 colaborează cu cei mai buni designeri ucraineni. De exemplu, împreună cu beneficiarul a 3 premii mondiale de design de produs, Pavel Vetrov, am creat colecțiile HORIZON și POKER și ne actualizăm liniile de produse.

De-a lungul anilor, am participat la mai mult de 14 expoziții din industrie din Ucraina. Proiectarea obiectelor de mobilier artizanal a fost acordată de 11 ori prestigiosului DESIGN INTERNATIONAL AWARDS 2016 / PARIS, FRANȚA. În august 2016, am deschis propriul nostru showroom din Kiev. În plus, mobilierul nostru poate fi achiziționat în 8 studiouri de design, 10 magazine multi-marcă și de pe mai mult de 18 platforme online.

Produsele noastre sunt fabricate din materii prime ucrainene. Lemnul și metalul de cea mai înaltă calitate trec toate verificările posibile pentru conformitatea cu mediul. La producție, folosim numai uleiuri și vopseluri naturale, astfel încât mobilierul nostru este sigur pentru oameni și pentru mediu. Mobilierul nostru are certificate de calitate și este produs în fabricile noastre proprii, bine echipate, din Kiev.

Toți pașii pe care îi urmăm, îi întreprindem pentru a ne îmbunătăți procesul și pentru a deveni chiar mai buni la ceea ce facem. În ceea ce vă privește pe d- voastră, clientul nostru final, scopul nostru este de a vă face casa sau biroul mai confortabil și mai frumos.