COLECŢII

Rezolvă toate problemele de decorare interioară cu o singură vizită. Datorită colecțiilor de mobilier Cube44, veți crea un aspect armonios al camerei dvs., fără experiențe și griji inutile. Soluții originale de la designeri de vârf, calitatea producției, selecția culorilor și a elementelor sunt tot ceea ce este necesar pentru a crea interiorul visat.

Colecții de mobilă pentru casă, birou și showroom

Colecţia Horizon

Horizon – o colecție de mobilier creată de designerul celebru Pavel Vetrov. Cea mai bine vândută colecție a Cube44 pentru birouri contemporane, showroom-uri, cafenele, spații publice și camere de zi. Fiecare piesă de mobilier este creată pentru viața modernă. Mai multe modele au fost premiate la Târgul de Design International, Franța.
Geometria și unghiurile de înclinare sunt trăsăturile distinctive ale colecției încorporate în fiecare obiect de la spațiile de lucru, până la rafturi, mese de cafea și canapele. Elegant și practic, mobilierul oferă lumină interiorului. Colecția se încadrează în filosofia conform căreia ”mai mult înseamnă mai puțin”.
Mai mult de 20 de articole din linia de produse sunt confecționate din lemn și metal. Aveți posibilitatea să alegeți din 12 culori de țesături, 2 culori ale cadrelor metalice, 4 nuanțe de lemn și 5 culori ale LED-urilor rafturilor.

Colecţia TWIN

Un set de mobilier pentru orice spațiu modern.
Designul fermecător și, în același timp, discret al seriei se potrivește armonios într-o gamă largă de interioare: de la stiluri clasice la mansarde cochete. Juriul Internațional Ucrainean de Design: a acordat premiul pentru cele mai bune scaune și canapele, colecției TWIN.
Mânerele confortabile și funcționale ale obiectelor, spătarele moi, culorile calde și conturul neted – toate acestea transformă fiecare obiect TWIN în accentul principal al oricărei încăperi.
O alegere excelentă pentru crearea unui colț de acasă sau a unei zone de relaxare în spațiul de birouri. Colecția este rezultatul colaborării designerului ucrainean Pavel Vetrov și Cube44.

Colecţia Easy

Easy – o linie de mobilier prezentată în 2018. În noua linie, consumatorii vor găsi cu ușurință elementele de care au nevoie pentru aparatele lor de uz casnic. Rafturi, umerașe pentru haine, mese de lucru, măsuțe de cafea, mobilier tapițat sau console – toate elementele necesare oricum în orice apartament sau birou modern.
Numele Easy reflectă toate avantajele colecției.
Ușor de ales. Elementele sunt prezentate în mai multe dimensiuni pentru orice necesități.
Ușor de transportat. Cele mai multe articole transportate în cutie și pot fi ușor asamblate.
Ușor de cumpărat. Linia este realizată din furnir de calitate, care garantează prețuri rezonabile.
Colecția este o alegere inteligentă și ușoară pentru cei care doresc să combine o mică zonă a casei sau a biroului și nevoile lor pentru o viață modernă confortabilă.

Colecţia GRID

Colecția GRID combină funcționalitatea maximă și eleganța impecabilă. Designul se bazează pe perfecțiunea formei. Fiecare obiect este caracterizat de linii clare care se intersectează la un unghi drept. O astfel de tehnică aparent simplă creează aspectul unui design complex și minimalist. În anul 2016, colecția GRID a primit premiul Red Dot Design Award 2016. GRID combină un aspect la modă și o practică maximă, astfel încât să bucure chiar și de cei mai sofisticați cumpărători.

Colecţia CUBE

CUBE este prima colecție a atelierului Cube44 cu același nume. Gama cuprinde elemente de mobilier variate: mobilier pentru baruri, măsuțe de cafea, mese și scaune – tot ce poate fi necesar într-un spațiu de locuit.
Produsele sunt fabricate din materiale ucrainene. Lemn masiv, furnir din lemn și metal de cea mai înaltă calitate și conforme cu standardele din domeniu. Doar uleiuri și vopsele naturale sunt folosite în producție, astfel încât mobila Cube44 este sigură pentru oameni și pentru mediul înconjurător. Toate mobilierul are certificate de calitate.

Colecţia Duoo

Ideea din spatele colecției contemporane Duoo este sugerată în fiecare element. Toate piesele împărtășesc aceeași monogramă și un aspect estetic care le conectează și diferențiază în același timp. Aceste asemănări subtile dau frâu liber stilului personal, fără să impună limite asupra creării unui ambient. Astfel, piesele sale pot fi combinate în multe variante, garantând mereu un rezultat unic.

Colecţia Pyramid

Colecția Pyramid este concepută pentru spațiul modern și rezidențial. Versatilitatea acestei colecții este dată de forma sa concisă, funcționalitate ridicată și estetică minimalistă. Aceste componente sunt esențiale pentru un interior modern. Autorul designului este Pavel Vetrov, câștigător al premiului internațional Red Dot.
Elementele din colecție sunt, în cea mai mare parte, console, rafturi, comode și dulapuri. Acestea nu servesc doar la depozitarea eficientă ci și la decorarea cu gust a spațiului. Construcțiile ușoare și formele geometrice permit adaptarea articolelor din orice casă modernă sau birou, creând o atmosferă productivă.
În colecția Pyramid se utilizează furnir natural și metal, împreună cu cele mai noi accesorii de mobilier și sistemele Legrabox. Datorită lor, mișcarea sertarului este foarte ușoară și fiabilă. Diferite tipuri de lemn și metal sunt disponibile pentru comandă.

Colecţia ASH

Prin natura sa, stilul acestei colecții este unul brut, masculin dar care poate fi domolit și deghizat într-un mediu ospitalier, cu un aer aparte. Partea cea mai frumoasă este faptul că orice este permis – structuri metalice, lemnul în toate variantele sale, materiale textile și multă imaginație pusă la încercare.